Det var alltid bättre förr!

Smörgåstårta

Det finns massor av goda maträtter från 80-talet. Varma mackor, kassler á la Hawaii och Chili con carne. Alla står än idag högt på min lista över goda maträtter. Det finns dock en bjudrätt som alltid återkommer. Jag älskar den, min barn älskar den och alla andra som smakat den blir också nöjda.

Jag talar om smörgåstårta. En läcker anrättning som förgyller vilken fest som helst. Jag har fått receptet från min mor, som turligt nog sparat receptet från en Allas tidning från tidigt 80-tal. Jag håller hårt på sekretessen, men kan gå i god (sic!) för att den är oöverträffad. Ni får nöja er med att se men inte röra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!