Det var alltid bättre förr!

Jag heter Leif Oxenmyr

Jag har alltid haft en känsla av att jag föddes i fel tid. Sanningen är den att jag inte visste hur fel jag hade. Barndomsminnen som etsat sig fast har med tiden blivit en skattkammare för själen. Ett njutbart vemod sänker sig då just den låten spelas eller just den filmen visas. Alla är barn av sin tid, vissa mer än andra.

Själv är jag i första hand ett barn av 1980-talet, även om 90-talets början också präglat mig. Musiken, filmerna och prylarna har för mig blivit starkt kopplade till ljuvlig nostalgi.

Även om tiderna flytt så finns de kulturella artefakterna kvar. De låter oss minnas denna svunna tid och på ett sätt göra dem levande igen. Den här hemsidan är ett resultat av denna nostalgi. Med hjälp av nostalgiska tillbakablickar hoppas jag att du, kära läsare, kan få chans att uppleva min barndom såsom jag minns den.

Till min hjälp har jag ett stort arkiv av bilder, musik, filmer, prylar och anekdoter jag samlat på mig genom åren. Jag hoppas du vill följa med på resan tillbaka i tiden.

error: Content is protected !!