Det var alltid bättre förr!

Sabrina

Samantha Fox hängde jämsides med Sabrina på väggarna i många tonårsrum på 80-talet. Med låten Boys blev ett namn på allas läppar; en plåga till låt som för alltid har kommit att symbolisera det glättiga (och lättklädda) årtionde vi alla älskar.

Fakta

Sabrina Debora Salerno, mer känd under artistnamnet Sabrina, född 15 mars 1968 i Genua, är en italiensk sångerska, låtskrivare, skivproducent, fotomodell, skådespelerska och programledare. Sabrina slog igenom år 1987 med låten Boys (Summertime Love).

Sabrina arbetade tidigt med Fancy, vilket resulterade i Fancys hit ”Flames of Love”. Hon jobbade vidare med producenterna Stock, Aitken och Waterman som år 1988 skrev All of Me (Boy Oh Boy) åt henne. Hennes första singel Sexy Girl blev väldigt stor i Italien redan år 1986.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
error: Content is protected !!